[Hincz Ágnes : Honlap] Honlap > Jogi útmutatás

English
Kapcsolat
Sitemap
Jogi útmutatás
Kiállítás
Újabb rajzok
Ludy-sorozat
Szövegek

Jogi útmutatás

1. Általános szerzõi jogi útmutatás
A site Hincz Ágnes (a továbbiakban szerzõ) tulajdonát képezõ dokumentumokat, képeket és szoftvereket (a továbbiakban hozzáférhetõ anyagok) tartalmaz. A szerzõ a site tartalmát bármikor megváltoztathatja. Ön a site-on hozzáférhetõ dokumentumokat használhatja, másolhatja és kinyomtathatja. A dokumentumok tartalmát a forrás megjelölésével publikálhatja, de nem jogosult a site, illetve a szerzõ által hozzáférhetõvé tett anyagok átalakítására, megváltoztatására, módosítására vagy adaptálására. Ugyanez vonatkozik a dokumentumok tartalmazta képekre és interaktív multimédia szoftverekre is.

2. Szoftverek
A hozzáférhetõ (letölthetõ) szoftverek a szerzõ tulajdonát képezik. Szabadon használhatóak, terjeszthetõek és másolhatóak. Módosításuk, üzleti forgalomba hozataluk csak a szerzõ írásbeli engedélyével lehetséges. A szoftverek használatából eredendõ károkért a szerzõ semmilyen felelõsséget nem vállal.

3. Mûalkotások
A site-on leírt és reprodukált mûalkotások a szerzõ tulajdonát képezik amennyiben az adott mûtárgy lapjai másképp nem tájékoztatnak. A reprodukciók és a leírások a forrás megjelölésével szabadon felhasználhatóak. A mûtárgyak árusítására kizárólag a szerzõ jogosult, amennyiben az adott mûtárgy lapja másképp nem tájékoztat.

4. Bejegyzett márkanevek
A web-lapokon említett bejegyzett márkaneveket a bejegyzett tulajdonosaik birtokolják. A márkanevek említése kizárólag és szükségszerûen informatív jellegû. A márkanév említéséért a site tulajdonosa semmilyen ellenszolgáltatásban nem részesül, és a bejegyzett tulajdonos felszólítására azokat eltávolítja.

Ha a jogi megjegyzéssel kapcsolatban kérdése van, forduljon a site szerzõjéhez .